Szlovákia / Látnivalók / Síelés
Bačova Roveň hlavná

Bačova Roveň sí központ

A Bačova roveň*** síközpont Királyboca (Vyšná Boca) községben helyezkedik el és közvetlen a Barbora hotel** mellett található.

Jasenská dolina

Jasenská dolina a Fátrában

A Nagy-Fátra környezetében is megtalálhatja az igazi síelés élményét függetlenül attól, hogy kezdőként vagy gyakorlott síelőként élvezi ezt a téli sportot. Megtalálja itt az egészéves rekreációs központot és a Kašová és Lehota síközpontot. további infó...

Jasná Nízke Tatry

Jasná síközpont Alacsony-Tátra

A legjobb tél Chopok északi és deli oldalán, ahol kellemes síelést élhet át több mint 35 km tökéletesen rendezett pályán. A Jasná Alacsony-Tátra kínálata hó 5 hónapon keresztül, a Maxiland gyerekpark, síiskola és snowpark.

Levoča - Závada

Levoča - Závada

A Závada síközpont Szlovákia déli részén fekszik 9 km-re Lőcse városától.

Vysoke Tatry - Štrbské Pleso

Magas-Tátra - Štrbské pleso

A terepek feltételei lehetőséget nyújtanak  kezdő, valamint  tapasztalt síelők számára a központ kihasználására. Magas-Tátra Štrbské Pleso Szlovákia egyik legjobb síközpontjaként méltán elismert. Kínálata sílesiklás, sífutás és snowboarding, továbbá szlalom, sífutás, snowboard, valamint esti síelés és paragliding.

Tatranská Lomnica

Magas-Tátra - Tátralomnic

Élvezze a síelést a Magas-Tátra déli részének legjelentősebb síközpontjában. Magas-Tátra Tátralomnic kínálata 9 különböző nehézségű pálya, síiskola gyerekeknek és éjjeli síelés 550 méter kivilágított pályán.

skicentrum opalisko

Opalisko Skicentrum

Kellemes családi típusú központ, csodálatos kiegyenlített lejtőkkel, ahol nem csak derekas síelők, de szintén a kezdők is, mindenekelőtt azonban a gyermekek is megtalálják a maguk örömét.

PARK SNOW Donovaly

Park Snow Donovaly

A Park Snow Donovaly a szlovákiai elsőosztályú síközpontjai közé sorolható. Jöjjön síelni a minőségi pályákra a síelők összes kategóriája számára.

Poráč Park zima

Porač PARK relax & sport centrum

A Porač PARK sport- és rekreációs központ a Gálmusz-hegységben (Hnilecké vrchy), a Vereshegyi-völgy (Poráčska dolina) felső részén, Vereshegy (Poráč) és Alsószalánk (Slovinky) község között helyezkedik el az iglói (Spišská Nová Ves) járásban. A Porač PARK síközpontban két sífelvonó üzemel az 500 és 1200m hosszúságú pályán.

SKI PARK Ružomberok

Rózsahegy - Malinô Brdo

Szlovákia legmodernebb és leglátogatottabb síközpontjai közé sorolandó a Nagy-Fátrában elterülő Rózsahegy - Malinô Brdo (Ružomberok). további infó... 

Salamandra Resort

Salamandra Resort

Új síközpont Selmecbánya mellett. A Salamandra Resort kínálata a modern 4-ülőkés felvonó, a selmeci hegyek egyedülálló hangulata és aktív pihenés.

Skalka arena

Skalka arena

Síeljen a körmöci hegyekben. A Skalka arena síközpont kínálata a sífutó centrum, gyönyörű kilátás síelés közben, a 4-ülőkés felvonó és wellness szolgáltatások. további infó...

SKI Bachledova

SKI Bachledova

Fantasztikus családi síelés az egész év folyamán garantált hóval. A SKI Bachledova kínálata 12 pálya 10,03 km-en, különböző nehézség és a SUNKID gyerekpark.

Ski Krahule

Ski Krahule

Síelés Európa közepében! A Ski Krahule kínálata a központ közvetlenül a Krahule nevű községben, a 4-ülőkés libegő és az éjszakai síelés.

Ski Mlynky

Ski Mlynky

Síeljen a szlovák természet szívében! A Ski Mlynky központ kínálata 9 sípálya, 7 sífelvonó, ülőkés felvonó. Három síközpontból áll - Gugež, Dedinky (Falvacskák) és Biele Vody (Fehér vizek).

SKI PARK Kubínska hoža

SKI PARK Kubínska hoža

A legközkedveltebb, illetve leglátogatottabb szlovákiai síközpontok egyike a SKI PARK Kubínska hoža, amely az Alacsony-Tátra nyugati hegyvonulatánál illetve Árva (Orava) és a Chočské pohorie által határolt vidéken fekszik. Kínálata síelés az egész család számára, 9 felvonó és síiskola. további infó...

Skicentrum Strednica Ždiar

Skicentrum Strednica Ždiar

Síközpont a Beliani-Tátra hegylábánál minimálisan módosított pereppel. A Skicentrum strednica Ždiar kínálata 6080 sz./ó. szállítási kapacitás, 9 felvonó, esti síelés, síóvoda és síiskola.

PARK SNOW Vežká Rača

Snow Paradise Vežká Rača Oščadnica

A Snow Paradise Vežká Rača Oščadnica síközpontban garantáltan kellemes időt tölthetnek el a téli sportok szerelmesei. 14 kilométernyi sípályán hódolhatnak szeretett sportáguknak az avatott sízők és a lelkes kezdők egyaránt, kiváló helyszín gyermekes családok részére.

SNOWLAND Valčianska dolina

SNOWLAND Valčianska völgy

Próbálja ki a családi szórakozást a Valčianska völgy lejtőin! A SNOWLAND Valčianska dolina számos rendezvényt kínál a legkülönbözőbb témákban, élvezetes síelést a kezdőknek és a tapasztaltabb síelőknek is, továbbá sífutópályát, melynek teljes hossza 12 km. további infó...

Šachtičky

Šachtičky

Síeljen a Besztercebányától mindössze 10 km-re található központban! Šachtičky kínálata 5 felvonó, gyerekrész, valamint 10 különböző nehézségű lejtő és 14 sífutó pálya.

Tále

Tále Ski Resort síközpont

A Tále golfközpont közvetlen közelében található a Tále Ski Resort síközpont. 6 felvonó és 5 kiváló minőségű drótkötélpálya várja az idelátogatókat, továbbá esti síelés 1,5 kilométer hosszú kivilágított pályán, snowboard-park és a a rendezett sífutópálya a hóborította golfpálya környezetében.

RS Vadicov

Vadičov rekreációs központ

Síeljen a kiváló lejtőkön elsőosztályú áron! A Vadičov rekreációs központ kínálata síelés a gyönyörű természet ölén, jól felszerelt wellness az aktívan eltöltött nap után és szórakozás a barátokkal a tubing pályán (hórafting). további infó...

Vrátna Free Time Zone

Vrátna Free Time Zone síközpont

Vrátna Free Time Zone síközpontban egész biztosan jól érzik majd magukat kicsik és nagyok, kezdő-haladó sízők.

Winter park Martinky

Winter Park Martinky síközpont

A Martinky síközpont jól ismert kiváló minőségű sípályáiról, szép természeti környezetéről és csodálatos, dombokra és hegyekre nyíló panorámájáról. Martinské hole kínálata 6 sífelvonó és 12 km hosszúságú kötélpálya, különböző igényességű sípályák és snowboard park. 

Kérdőív

Lenne igény egy komplett ellátás megszervezésére Szlovákiában?

Igen
Nem


Használja ki az online foglalás előnyeit!


restauracie_hu