Szlovákia minden egyes régiója sokszínűségével várja az idelátogatókat, legyen szó kultúráról, sportról, közéletről vagy természetről. Habár Szlovákia területileg nézve kis országnak számít, számtalan élményt tartogat. Mindenki megtalálhatja az igényeinek és érdeklődési körének megfelelő programot: jól érezheti itt magát a történelmi múlt éredekességeit megtekinteni vágyó, sétáló turista, a téli, nyári és vízi sportok szerelmese, a kikapcsolódni vágyó, a szlovák szokásokra, életmódra, emberekre kíváncsi turista. Az alábbiakban a szlovák régiók kínálatából válogattunk:

 

sz_sr

Észak-Nyugat Szlovákia

Minden bizonnyal az Ön tetszését is elnyeri az északnyugat-szlovákiai régió. Kellemes kirándulásokat tehet a magas hegyekbe vagy a dombvidéken, egy biztos a természet felejthetetlenné tesz minden sétát. Számtalan kirándulási lehetőséget, világhírű fürdőhelyet és történelmi műemléket talál itt.

 

jz_sr

Dél-Nyugat Szlovákia

A nagyváros szerelmese? Ha igen, látnia kell Délnyugat-Szlovákia városait, ahol számtalan érdekességet fedezhet fel. Dél-Nyugat szlovákiában megtalálják Szlovákia leglátogatottabb városát, Európa legigényesebb golfpályáját és Dél-Szlovákia történelmi központját.

 

sever_stredneho_sr

Észak-közép Szlovákia

Kösse össze a kellemeset a hasznossal! Engedje, hogy ez a régió mindent megtegyen Önért, amire csak vágyik. Szlovákia északi részén kirándulások lenyűgöző körpanorámával, Szlovákia legnagyobb aquaparkja, a Népművészeti központ és kerékpártúrák várják az idelátogatókat.

 

juh_stredneho_sr

Dél-közép Szlovákia

Délközép-Szlovákia elsősorban a történelem és a kultúra iránt érdekődők figyelmét ragadja meg: az UNESCO Világörökség listájára több város és műemlék is felkerült. Felejthetelen élményben lesz része, ha barangolást tesz a régió városaiban. Megtalálják itt Szlovákia történelmi kincsesbányáját, valamint a legjobban kijelölt turistaösvényeket és a barlangfürdőt.

 

sv_srÉszak-kelet Szlovákia

Északkelet-Szlovákiában található az ország jelképe – a Magas-Tátra. A sportolást vagy kirándulást érdemes összekötni a kisvárosok egyedi építészeti remekműveinek megtekintésével. Paradicsomi környezetet kínál a síelők és turisták számára, golfpályát hegyi panorámával és igazi kikapcsolódást vízi környezetben.

 

jv_sr

Dél-kelet Szlovákia

Délkelet-Szlovákia a szokások és nyelvek régiója. Fedezze fel a régió nyújtotta lehetőségeket, hogy minél sokszínűbb Szlovákiát ismerjen meg. Dél-Nyugat Szlovákiában megtalálják Európa kulturális fővárosát 2013-ban, továbbá hegységeket és barlangokat, Szlovákia legszebb angolparkját.

Kérdőív

Lenne igény egy komplett ellátás megszervezésére Szlovákiában?

Igen
Nem


Használja ki az online foglalás előnyeit!


restauracie_hu