Szlovákia / Szlovákiáról / Látnivalók

Ez a kis ország Európa szívében számos lehetőséget kínál Önnek felejthetetlen pillanatok eltöltésére. A terep megosztottságának köszönhetően nemcsak a hegyek, hanem a végtelen mezők szerelmesei is meglelik azt, amit keresnek. Ön az aktív kikapcsolódás mellett döntött, mint a síelés vagy a kerékpározás? Vagy inkább mégis a történelmi helyszíneken barangolna és a gyógyfürdők valamelyikében pihenne meg? Válassza azt, ami Önnek a leginkább megfelel!  Szlovákia teljesíti minden elvárását.


trencséni várA nemzetek együttélésének köszönhető történelem

Történelmi utak

Szlovákiában tett utazásai felejthetetlen élményekkel gazdagítják Önt. Helyek százait találja itt, melyek elbűvölik magasztosságukkal és egyediségükkel. Jellegzetes szlovák városok és festői falvak, melyek az egyes szlovák régiók koloritját alkotják. Szlovákia érdekes helyszínek százait kínálja.

 

 

slovensko_aktivity_krasne_mesta

A kultúra és szórakozás városai

Szép városok 

A nagyobb városok egyaránt kínálnak Önnek lehetőséget  a történelmi helyszínek megismerésére és a modern központoknak köszönhetően szórakozásra. Ezeket a városokat elsősorban a fiatalabb korosztály tagjai látogatják. Napközben a történelmi műemlékek és a környező táj nyűgözik le Önt, az esti órákban pedig a hely páratlan légköre.

 

 

slovensko_aktivity_prirodaIdill a szlovák természet lágy ölén

Természet és túrák

Vonzzák Önt a szlovák hegyek? Döntse el, hogy a hegységeket részesíti előnyben vagy engedi magát elkápráztatni egyenesen a méltóságteljes hegyóriásokkal.  Ismerje meg őket nyáron kerékpárosan vagy a több száz turistaútvonal egyikén tett séta alkalmával.

 

 

 

bajmóc

Gyógyforrások paradicsoma

Fürdők és aquaparkok

Szlovákia gyógyforrásai által is jól ismert. Adja át testét és lelkét  a kényeztető gondoskodásnak. Számos gyógyfürdő kulturális programot is kínál, így a wellness és gyógykezelés érdekes választás lehet az Ön számára a nyári és téli üdülés alkalmával egyaránt.


 

 

 

golf tatraAktív pihenés a greeneken

Golf

Valamennyi golfpályája gyönyörű környezetben található és egyedülálló fekvéssel rendelkezik. Az egyes szakaszok igényessége ugyancsak felkelti a golfozók érdeklődését. Egyrészt kihívást jelentenek a profi játékosoknak, másrészt pedig ideális helynek számítanak mindazoknak, akik még csak ismerkednek e népszerű sportággal.

 

 

 

tatranska lomnicaSíelés Európa szívében

Síelés

Síeljen télen valamelyik ismert szlovák síközpontban. Kapcsolja össze az extrém sport nyújtotta adrenalint azzal a felemelő érzéssel, amelyet a környező tájra nyíló gyönyörű kilátás nyújt. Élvezze a családdal töltött pillanatokat – síelést, amelyre Szlovákiában számos síközpont kínál lehetőséget.

 

 

slovensko_aktivity_naj_sr

Világörökség Szlovákiában

Szlovákia legjei

Számos világviszonylatban vett „Leg“  található itt: a világ legnagyobb faoltára, a legkeletibb gótikus székesegyház vagy a legnagyobb vár Közép-Európában. Szlovákia számos kinccsel gazdagítja majd az Ön gyűjteményét. Mindezt a történelmi útvonalak teszik lehetővé az. Közülük több felkerült az UNESCO világörökségének listájára


 

 

 

 

Kérdőív

Lenne igény egy komplett ellátás megszervezésére Szlovákiában?

Igen
Nem


restauracie_hu


Használja ki az online foglalás előnyeit!