Szlovákia / Csomagok / Hotel Jalta** gyógyüdülések / Fogyókúrás gyógyüdülés

Fogyókúrás gyógyüdülés

Ajánlott tartózkodási idő: 3-4 hét

  • Szállás teljes-panzióval - speciális redukciós diéta (indvidiuális diéta kis mennyiségű szénhidráttal, megfelelő folyadékbevitellel és vitaminokkal, elsősorban könnyű, alacsony energiatartalmú baromfi-, hal- és fehérhússal, ételek sok zöldséggel, rosttal, vitaminnal, természetes alapú táplálékkiegészítőkkel és ivókúrával).
  • Orvosi és egészségügyi vizsgálatok az elhízásra és az elhízás szövődményeire orientálódva + a testzsír lokalizációja + individuális étrend kialakítása + konzultáció étrend-asszisztenssel + BMI és WHR ellenőrzés a kezelés elején és végén.
  • Diagnosztikai és laboratóriumi vizsgálatok-laboratóriumi vizsgálatok az emésztőrendszer vizsálatára orientálva (vizeletvizsgálat, vércukorszint, húgysav, koleszterinszint, HDL, LDL, trigliceridszint, béta-lipoprotein, májfunkció, vérkép, FW – ülepítés, orvosi rendelés alapján), EKG.
  • Egészségügyi vizsgálatok - individuális gyógyprogram a kliens állapotához mérten és orvosi előírás alapján - 36 kezelés egy hét alatt (7 éjszaka). A gyógyprogram a túlsúlytól megsérült mozgásszervi megbetegedések és testsúlycsökkentés kezelésére van kialakítva.

Fogyókúrás gyógyüdülés (min. 13 éjszaka)

Szoba szezonon kívül főszezon
 1/2  88,00 €  99,00 €
 1/1  97,00 €  108,00 €

 

Kérdőív

Lenne igény egy komplett ellátás megszervezésére Szlovákiában?

Igen
Nem


Használja ki az online foglalás előnyeit!


restauracie_hu